About Lien

Hallo, ik ben Lien Detiège en ik ben professional organizer

Na mijn studies boekhouding-fiscaliteit ben ik gestart bij een lokaal bankkantoor. Ik ontdekte al snel dat ik gek ben op plannen, organiseren en structureren. Meer en meer ging ik kijken naar manieren om ruimtes, tijd en administratie praktisch in te richten. Thuis én op kantoor. Ik gaf regelmatig advies aan mijn geweldige vriendinnen, familie en collega’s. Daarom besloot ik met pretlichtjes in de ogen om mijn droom waar te maken en mijn eigen zaak op te starten.


‘Alles netjes op z’n plek en opgeruimd houden, labelen en minimaliseren, 
knopen doorhakken en resultaat zien…fantastisch!’


Dit was meteen de vliegende start van Get Your Ducks In A Row…

Ik help particulieren, zelfstandigen en bedrijven die voor eens en voor altijd een ordelijk huis of kantoor willen. Samen zoeken we naar slimme manieren om tijd te winnen, om de productiviteit flink op te krikken of om je huis tot een plek te transformeren waar je echt kan thuiskomen. We werken altijd persoonlijk, in vertrouwen en op jouw maat. 


‘Wil jij een huis of kantoor met meer rust, orde en overzicht? 
Ik ben helemaal klaar voor jouw project!’


Ik investeer in klanten, kennis en expertise…

Ik volgde een erkende opleiding en ben aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers (BBPO). Om mijn kennis up-to-date te houden en mijn skills-en competentiepallet uit te breiden, investeer ik voortdurend in nieuwe opleidingen. Als mooie surplus houd ik mijn ogen en oren open voor de nieuwste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. 


Afsluiten doe ik met een snuifje van mezelf…

1. Trotse mama van 3 fantastische dochters Britt, Kato en Nina. 

2. Dansen is mijn grote passie.  

3. De serie Friends heeft geen geheimen voor mij (They don’t know that we know they know)

4. Nutella choco is the only choco!

5. Een supergeheugen voor de gekste weetjes en uitdrukkingen, maar oriënteren is niet zo mijn ding (GPS is mijn held). Ben jij klaar voor orde en rust? 

Start hier. >>Lien Detiège is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.
Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x