Professional organizer

Lees meer
Get your ducks in a row

Particulieren

Heb jij een volle kledingkast, maar niets om aan te trekken? Droom je van een rustige routine in de ochtend- en avondspits met je kids? Hol je op het allerlaatste moment naar de supermarkt omdat plannen een uitdaging is? Staat jouw agenda overvol of kom je altijd te laat op een afspraak? Of ligt de zolder, kelder, speelkamer of garage vol met spullen die je niet meer gebruikt?

Lees meer
Get your ducks in a row

Professionals

Wil je de regie over je work-life balance weer in eigen handen nemen? Heb jij elke dag een overvolle mailbox of agendaplanning? Vind je belangrijke documenten niet meteen terug? Ben je regelmatig te laat met het betalen van facturen? Heb je het gevoel dat je kaften moet bijkopen om alles een plaats te geven? Of stapelen de taken op jouw to-dolijstje zich op?

Lees meer
Get your ducks in a row

Werkwijze

Ik ben een professional organizer die je heel graag wil ondersteunen in het brengen van rust in je ruimte, hart en hoofd. Je kan rekenen op mijn expertise op het vlak van organisatie en administratie. Om tot het beste resultaat te komen, kiezen we bewust voor één-op-één coaching. Vrijblijvend afspreken? Heel graag!

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x