Werkwijze

Werkwijze

STAP 1 │ TIJD VOOR KOFFIE 

Je mag me een mailtje sturen om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek. Ik kom langs in jouw eigen woon- of werkomgeving op een moment dat voor jou past om te luisteren en te observeren zonder oordeel. Het is een kans om mekaar te leren kennen en we gaan dieper in op jouw wensen en verwachtingen. Is er een match? Check! 

STAP 2 │ TIJD VOOR EEN PLAN

Je ontvangt een uitgebreid verslag met een plan van aanpak. Geen standaard oplossingen, maar wel een stappenplan met gerichte actiepunten gebaseerd op jouw vragen. We spreken een traject af met duidelijke doelstellingen. Omdat je niet houdt van onaangename verrassingen, bezorgen we een transparante prijsofferte. Goedgekeurd? Go! 

STAP 3 │ TIJD VOOR ACTIE

We rollen onze mouwen op en organiseren sessies van telkens ongeveer 4 uur om letterlijk en figuurlijk ruimte te creëren. Ik help je om bewuste keuzes te maken waardoor we op je eigen tempo en kracht naar het eindresultaat toewerken. De duur van het traject is natuurlijk afhankelijk van jouw vraag, maar dit wordt op voorhand duidelijk gecommuniceerd. Klaar voor verandering? Absoluut! 

STAP 4 │ TIJD VOOR RESULTAAT 

Optioneel kunnen we vervolgsessies inplannen, want ik blijf bereikbaar voor al jouw vragen. We zorgen ervoor dat je huis of kantoor niet alleen opgeruimd en georganiseerd is, maar ook zo blijft. Orde en rust? Yes! 


Get Your Ducks In A Row zit niet stil en komt met veel goesting tot bij jouw thuis in de ruime regio rond LeuvenBrusselMechelen en Hasselt.


Orde en rust? I’m in! 

Waar kan ik starten? >>

Website by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x